Veelgestelde vragen

Antwoord op veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van HappyDees trimsalon?

De Trimsalon is open op afspraak, ik werk elke zaterdag maar kan in overleg ook doordeweeks afspraken inplannen.

Op welke locatie zit HappyDees trimsalon?

De Trimsalon zit op de Wielewaalstraat 19 in Amersfoort. Je kunt mij vinden bij de ingang van de Jumper.

Welke diensten biedt HappyDees aan?

Aan de hand van de soort hond en het vachttype knip/scheer, ontwol of pluk ik de hond. Daarnaast is het mogelijk om de hond een was en blaas beurt te laten krijgen en knip ik nagels en kopjes bij. Ook biedt ik een puppy-wenbeurt aan. Meer weten?

Wat zijn de kosten van een trimbeurt?

De kosten van een trimbeurt verschillen per hond, ik reken andere tarieven voor kleine honden en grote honden. Ook hangt het tarief af van de vachtconditie en het gedrag van de hond, de prijs gaat omhoog als de hond meer tijd kost om te trimmen, maar ook als de hond agressief gedrag vertoont. De uiteindelijke kosten bespreek ik met u op het moment dat de hond in de trimsalon is. Meer weten?

Welke kwalificatie heb je?

Ik heb mijn diploma Trimmer behaald aan het Aeres MBO in Barneveld. Ook ben ik vrijwilliger bij de dierenambulance Amersfoort.

Hoe maak een een afspraak bij HappyDees?

Je kan een afspraak maken door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar happydeestrimsalon@gmail.com of door mij te bellen op 0634660215. Meer weten?

Heb je wat before en after foto’s van de trimbeurten?

Jazeker before en after foto’s van de trimbeurten kan je hier vinden. Daarnaast post ik ook foto’s op Facebook en Instragram.

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen of heb je nog andere vragen rondom het trimmen van jouw hond? Neem dan gerust contact met mij op.