Tarieven

Vaste tarieven voor een trimbeurt is niet te geven en ik werk daarom met richtprijzen.

Ik kijk dan naar de vachtconditie en het gedrag van de hond. Als een hond heel veel klitten heeft gaat de prijs omhoog omdat deze hond meer tijd kost. Maar ook als de hond lastig is op tafel of agressief gedrag vertoont gaat de prijs ook omhoog omdat het dan om mijn eigen veiligheid gaat. Hier beneden staan de richtprijzen zodat u een idee heeft hoeveel de trimbeurt gaat kosten. De uiteindelijke kosten bespreek ik met u op het moment dat de hond in de trimsalon is.


Alle tarieven kunnen verschillen dat heeft te maken met de conditie van de vacht en het gedrag van het dier. Bij plukhonden ligt dit ook aan de grote van de hond. Honden zo als teckels zijn €60,- en grote rassen zo als een Duitse staande ruwhaar hebben een richtprijs van €75,-

Voor klanten die niet komen opdagen op een afspraak of hun afspraak op het laatste moment annuleren wordt de helft van het besproken bedrag in rekening gebracht.

Maak een afspraak

 

Wat mijn klanten
over mij zeggen

Bandit wordt altijd super goed getrimd door Desiree. Ze doet het met veel passie en liefde. Hij gaat er ook met veel plezier naar haar toe. HappyDees Trimsalon is echt een aanrader!!
Kiona
Lieve Trimster die werkt met passie en liefde. De honden van mijn moeder zagen er na hun bezoek er weer super uit.
Patricia
Een top dame die weet wat ze doet met de honden, chapeau!
Johan
Wij zijn super tevreden over de HappyDees trimsalon!! Ze is prettig in de communicatie, gaat erg goed om met ons hondje Billy. Ze trimt erg goed en heeft hart voor haar vak! Aanrader!!!
Floor