Desiree Rijpkema

Dit ben ik

Ik ben Desiree Rijpkema, 22 jaar, en ik woon in Amersfoort. Ik heb de opleiding tot dierenverzorger gevolgd op het Aeres MBO Barneveld en daarbij mijn diploma Trimmer behaald.

Mijn liefde voor dieren heb ik al heel lang, vroeger hadden wij geen dieren thuis maar op verjaardagen zat ik regelmatig op de grond naast de dieren. Op de middelbare school in leerjaar 2 had ik al het idee om hondentrimster te worden. Ik wist al dat ik met dieren wilde werken maar in een van mijn schoolboeken des tijds stond hondentrimmer, dit ben ik gaan onderzoeken om tot de conclusie te komen dat ik dit wilde gaan doen. Deze les is me altijd bij gebleven: we moesten 3 beroepen kiezen die we later wilde gaan doen, ik koos toen voor Hondentrimster, Docent en dierenarts, ondertussen heb ik mijn eigen trimsalon en ben ik aan het studeren voor dierenartsassistente om daarna HBO docent dier te gaan volgen. Als dat al niet leuk genoeg is ben ik ook met veel plezier vrijwilliger bij de dierenambulance in Amersfoort. Zelf heb ik geen honden maar wel twee hele lieven konijnen die ook regelmatig een borstel beurt nodig hebben.

Bekijk mijn werkzaamheden

Wat mijn klanten
over mij zeggen

Bandit wordt altijd super goed getrimd door Desiree. Ze doet het met veel passie en liefde. Hij gaat er ook met veel plezier naar haar toe. HappyDees Trimsalon is echt een aanrader!!
Kiona
Lieve Trimster die werkt met passie en liefde. De honden van mijn moeder zagen er na hun bezoek er weer super uit.
Patricia