Desiree Rijpkema

Dit ben ik

Ik ben Desiree Rijpkema, 24 jaar, hondentrimster bij HappyDees en ik woon sinds kort in Bunschoten-Spakenburg en hier heb ik sinds januari 2024 een salon zitten. Ik heb de opleiding tot dierenverzorger gevolgd op het Aeres MBO Barneveld en daarbij mijn diploma Trimmer behaald.

Mijn liefde voor dieren heb ik al heel lang, vroeger hadden wij geen dieren thuis maar op verjaardagen zat ik regelmatig op de grond naast de dieren. Op de middelbare school in leerjaar 2 had ik al het idee om hondentrimster te worden. Ik wist al dat ik met dieren wilde werken maar in een van mijn schoolboeken des tijds stond hondentrimmer, dit ben ik gaan onderzoeken om tot de conclusie te komen dat ik dit wilde gaan doen. Deze les is me altijd bij gebleven: we moesten 3 beroepen kiezen die we later wilde gaan doen, ik koos toen voor Hondentrimster, Docent en dierenarts, ondertussen heb ik mijn eigen trimsalon HappyDees en werk ik graag met stagiairs.

Benieuwd naar de stagiaire

Ik doe dit met heel veel plezier en heb al verschillende viervoeters blij kunnen maken met een trimbeurt of geknipte nagels en vind het erg leuk om met verschillende rassen te werken. Daarnaast sta altijd open voor een uitdaging. Ik werk met honden van alle leeftijden en vind de afwisseling erg leuk.

Bij mij thuis is het inmiddels ook een behoorlijke beesten boel. Buiten heb ik twee hele mooie en lieve konijnen Kiko en Bamboe. Twee katten Ryan en Rio. En sinds kort een boomer Billy van 12 jaar.

Wil je graag jouw hond laten trimmen bij mij in de trimsalon? Klik dan op onderstaande knop om te zien wat ik voor jou en jouw viervoeter kan betekenen. Hier kun je ook een afspraak met mij inplannen.

Bekijk mijn werkzaamheden

Wat mijn klanten over mij zeggen

Wij zijn zeer tevreden over HappyDees Trimsalon! Desiree is altijd super lief voor ons hondje en ze neemt de tijd. Het resultaat is altijd top! Kortom wij raden HappyDees Trimsalon zeker aan.

Eva van Opdorp

Wij zijn super tevreden over de HappyDees trimsalon!! Ze is prettig in de communicatie, gaat erg goed om met ons hondje Billy. Ze trimt erg goed en heeft hart voor haar vak! Aanrader!!!

Floor

De plek waar wij zeker terugkomen. Wij zijn erg tevreden met het nieuwe "kapsel" van onze hond!

ik raad het oprecht aan!

HAzelek

Droppie en wij worden helemaal blij van HappyDees!

Desiree weet met veel geduld en liefde Droppie er prachtig uit te laten zien.

Ingrid de Boer

Een top dame die weet wat ze doet met de honden, chapeau!

Johan

Een top dame die weet wat ze doet met de honden, chapeau!

Johan Gelderblom

Bandit wordt altijd super goed getrimd door Desiree. Ze doet het met veel passie en liefde. Hij gaat er ook met veel plezier naar haar toe. HappyDees Trimsalon is echt een aanrader!!

Kiona

Super geode trimster met passie voor dieren! De hondjes gaan er met veel plezier naartoe

Nikita

Lieve Trimster die werkt met passie en liefde. De honden van mijn moeder zagen er na hun bezoek er weer super uit.

Patricia