Desiree Rijpkema

Dit ben ik

Ik ben Desiree Rijpkema, 24 jaar, hondentrimster bij HappyDees en ik woon in Amersfoort. Ik heb de opleiding tot dierenverzorger gevolgd op het Aeres MBO Barneveld en daarbij mijn diploma Trimmer behaald.

Mijn liefde voor dieren heb ik al heel lang, vroeger hadden wij geen dieren thuis maar op verjaardagen zat ik regelmatig op de grond naast de dieren. Op de middelbare school in leerjaar 2 had ik al het idee om hondentrimster te worden. Ik wist al dat ik met dieren wilde werken maar in een van mijn schoolboeken des tijds stond hondentrimmer, dit ben ik gaan onderzoeken om tot de conclusie te komen dat ik dit wilde gaan doen. Deze les is me altijd bij gebleven: we moesten 3 beroepen kiezen die we later wilde gaan doen, ik koos toen voor Hondentrimster, Docent en dierenarts, ondertussen heb ik mijn eigen trimsalon HappyDees en ben ik momenteel aan het studeren voor dierenartsassistente om daarna HBO docent dier te gaan volgen.

Ik doe dit met heel veel plezier en heb al verschillende viervoeters blij kunnen maken met een trimbeurt of geknipte nagels en vind het erg leuk om met verschillende rassen te werken. Daarnaast sta altijd open voor een uitdaging. Ik werk met honden van alle leeftijden en vind de afwisseling erg leuk. Als dat al niet leuk genoeg is ben ik ook met veel plezier vrijwilliger bij de dierenambulance in omgeving Amersfoort. Zelf heb ik geen honden thuis maar ik heb wel twee hele lieve konijnen Guus en Kiko die ook regelmatig een borstel beurt nodig hebben.

Wil je graag jouw hond laten trimmen bij mij in de trimsalon? Klik dan op onderstaande knop om te zien wat ik voor jou en jouw viervoeter kan betekenen. Hier kun je ook een afspraak met mij inplannen.

Bekijk mijn werkzaamheden

Wat mijn klanten
over mij zeggen

Bandit wordt altijd super goed getrimd door Desiree. Ze doet het met veel passie en liefde. Hij gaat er ook met veel plezier naar haar toe. HappyDees Trimsalon is echt een aanrader!!
Kiona
Lieve Trimster die werkt met passie en liefde. De honden van mijn moeder zagen er na hun bezoek er weer super uit.
Patricia
Een top dame die weet wat ze doet met de honden, chapeau!
Johan
Wij zijn super tevreden over de HappyDees trimsalon!! Ze is prettig in de communicatie, gaat erg goed om met ons hondje Billy. Ze trimt erg goed en heeft hart voor haar vak! Aanrader!!!
Floor